C WhatYouCanDo!
Op 14 mei 2018 organiseert NoMoreC de ‘C WhatYouCanDo! gathering’. Deze informatieavond voor homomannen over hepatitis C wordt samen met de Amsterdamse homogemeenschap georganiseerd. Zie bijgesloten flyer voor meer info.

Onderdeel van deze avond zijn ervaringsverhalen van mannen uit de community, over de impact van hepatitis C. We hebben twee mannen gevonden die willen vertellen wat hepatitis C voor hen betekent. Voor dit onderdeel is NoMoreC ook op zoek naar een PrEP-gebruiker die tijdens de bijeenkomst zou wil vertellen over wat hepatitis C voor zijn seksleven betekent. Bijvoorbeeld omdat hij een hepatitis C-infectie heeft of heeft doorgemaakt, of omdat het risico op hepatitis C hem bezig houdt.

Wil jij je verhaal op 14 mei met de community delen, of wil je meer eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Ejay de Wit via NoMoreC@soaaids.nl.

Is het vertellen van je verhaal niets voor jou maar, wil je wel meer weten over hepatitis C en hoe je het risico op deze soa kan verkleinen? Meld je dan aan voor de C WhatYouCanDo! gathering via NoMoreC@soaaids.nl.