Word een PrEP-Warrior en vaar mee met PrEPnu

Word een PrEP-Warrior en vaar mee met PrEPnu

Deze zomer barst onze hoofdstad weer uit zijn voegen voor het grootste LHBTQI-evenement van het jaar, Amsterdam Pride. Het hoogtepunt van de Pride vormt steevast de botenparade over de grachten, dit jaar op zaterdag 4 augustus 2018. En het wordt een bijzondere Canal Parade, want voor het eerst is er een PrEPnu-boot! En het wordt nog beter, want jíj kunt meevaren. Schrijf je nu in!

Meevaren in de Pride is een unieke ervaring, en op de PrEPnu-boot zet je je ook nog eens in om meer bekendheid aan PrEP te geven. Heel belangrijk, want PrEP is een onmisbaar wapen in de strijd tegen hiv.
Op onze boot presenteren we ons als de PrEP Warriors – helden van hiv-preventie en heuse Griekse strijders. Hoe alles er precies uit komt te zien zullen in de aanloop naar de Parade steeds wat verder uit de doeken doen, dus houd ons in de gaten!

Wil jij deel uitmaken van dit unieke initiatief en de PrEP-revolutie verder ontketenen? Meld je dan nu aan voor de PrEPnu-boot via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: servicepunt@hivvereniging.nl onder vermelding van PrEPnu Boot. Vermeld in je mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en kledingmaat. Aanmelden kan alleen individueel, dus als je met vrienden komt vragen we je ieder zelf te laten inschrijven. De kosten voor deelname bedragen €100. De eerste 10 inschrijvers profiteren tot 20 mei echter van de early bird-prijs van €90. Waar wacht je nog op?

Is meevaren op een boot in de Pride niets voor jou, maar wil je dit PrEPnu-initiatief wel steunen? Donaties zijn ook van harte welkom. Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL31INGB0000276979 van de Hiv Vereniging, onder vermelding van Donatie PrEPnu. We zijn blij met ieder bedrag!